DE TELEGRAAF KOMT MET PIKANTE DETAILS OVER DE AFGEKETSTE DEAL VAN SLOT

Arne Slot staat ook volgend seizoen aan het roer bij Feyenoord. De succestrainer stond in de belangstelling van Tottenham Hotspur en eigenlijk leek een deal een kwestie van tijd. Toch kwam donderdag het hoge woord eruit dat Slot komende zomer niet zal vertrekken bij Feyenoord. De Telegraaf weet te melden dat de oefenmeester wel degelijk open stond voor een vertrek.

Na twee uiterst succesvolle seizoenen bij Feyenoord stond Slot ervoor open om de overstap naar de Premier League te maken, weet Marcel van der Kraan vrijdagochtend te melden. Tottenham Hotspur was bij Slot uitgekomen als de ideale opvolger van de inmiddels ontslagen Antonio Conte. The Spurs benaderde zaakwaarnemer Rafaela Pimenta om tot een persoonlijk akkoord te komen met Slot. De club kreeg volgens de krant te horen dat Slot klaar stond voor een overstap, maar had op dat moment nog maar één obstakel.

Pimenta wist Tottenham Hotspur mede te delen dat Slot in de zomer van 2024 voor vijf miljoen euro op te pikken zou zijn en dat Feyenoord vermoedelijk nu er net iets boven zou gaan zitten. Voorzitter Daniel Levi wilde van Pimenta weten hoeveel Feyenoord precies wilde hebben voor Slot, maar dat kon de zaakwaarnemer niet vertellen. “Pas op het laatste moment kwamen de kaarten op tafel en kreeg Pimenta door dat de afkoopsom richting de 20 miljoen euro moest gaan”, valt te lezen in De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder de video

Dat was het moment dat zowel het kamp van Slot als Tottenham Hotspur doorkreeg dat er met Feyenoord niet te sollen viel. De Rotterdammers hielden hun poten stijf en weigerden ook maar enige ruimte ter onderhandeling te geven. Door deze ijzersterke onderhandelingstechniek slaagde Feyenoord erin om Slot uit handen te houden van Tottenham Hotspur. De oefenmeester kreeg door dat hij een overstap wel uit zijn hoofd kon zetten. Uiteindelijk kwam er woensdagavond een doorbraak en besloot Slot uiteindelijk om zijn toekomst aan Feyenoord te verbinden.

2023-05-26T06:18:07Z dg43tfdfdgfd