DE TWEE TRANSFERTARGETS DIE TEN HAG MEER DAN HONDERD MILJOEN MOETEN KOSTEN

Erik ten Hag heeft zijn transferlijstje voor komende zomer klaar bij Manchester United. De oefenmeester is nagenoeg zeker van een ticket voor de Champions League met Manchester United en wil de selectie komende zomer nog verder versterken. De voormalig trainer van Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Ajax heeft honderden miljoenen euro’s beschikbaar gekregen om de selectie te voorzien van vers bloed.

Een van die nieuwe spelers moet volgens Sky Sports Harry Kane worden. De aanvaller heeft een vertrekwens ingediend bij Tottenham Hotspur en wil komende zomer koste wat het kost vertrekken uit Londen. Kane zou zichzelf al hebben aangeboden bij onder meer Real Madrid, maar Ten Hag wil de aanvaller niet aan zijn neus voorbij laten gaan. Nu Wout Weghorst waarschijnlijk terugkeert naar Burnley is Ten Hag op zoek naar een vervanger, die samen met Marcus Rashford in de aanval kan spelen. Kane moet naar verluidt meer dan honderd miljoen euro gaan kosten.

Dat geldt ook voor Declan Rice van West Ham United. De Engels international heeft niet alleen Manchester United, maar ook Arsenal en Bayern München achter zich aan zitten en moet eveneens meer dan honderd miljoen euro gaan kosten. Manchester United heeft momenteel nog geen bod uitgebracht op Rice en wacht totdat de overname van de club is afgerond. In Engeland wordt verwacht dat Manchester United na de overname meer stootkracht zal hebben op de transfermarkt.

Artikel gaat verder onder de video

De laatste transfertarget van Ten Hag bij Manchester United is Mason Mount van Chelsea. De middenvelder kan lang niet altijd rekenen op speeltijd in Londen en zou zelf ook willen vertrekken. De voormalig speler van Vitesse is verreweg de goedkoopste optie. The Red Devils hebben inmiddels een eerste bod uitgebracht van 63 miljoen euro. De verwachting is dat Chelsea met een reactie zal komen op dit bod, maar geen overdreven bedrag zal vragen voor de jeugdexponent van de club.

2023-05-25T20:33:01Z dg43tfdfdgfd