LOTING ROLAND GARROS: GUNSTIGE START NEDERLANDERS, ALCARAZ EN DJOKOVIC IN ZELFS SPEELHELFT

Zondag 28 mei gaat Roland Garros van start. Het tweede grandslamtoernooi van dit jaar moet het doen zonder titelverdediger Rafael Nadal, maar kan een spetterende editie verwachten gezien de grote concurrentie die er momenteel heerst in de mondiale tennistop. De loting heeft uitgewezen dat favorieten Carlos Alcaraz en Novak Djokovic elkaar niet in de finale kunnen treffen.

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor beginnen Roland Garros allebei met een partij tegen een qualifier. Het kwalificatietoernooi loopt nog, dus de mondiale nummers 30 en 39 horen later wie hun tegenstanders zijn. Als we stiekem vooruit kijken in het speelschema dan is de zwaarte tegenstander voor Van de Zandschulp in de derde ronde Caper Ruud (4). Griekspoor kan Hubert Hurkacz (13) en Roberto Bautista (19) treffen alvorens Novak Djokovic een mogelijke opponent is in de vierde ronde.

De loting heeft verder uitgewezen dat Alcaraz en Djokovic elkaar in de halve finale tegen zullen komen, als de twee wereldtoppers en favorieten alle eerdere rondes weten te doorstaan. 22-voudig grandslamkampioen Djokovic begint met een partij tegen de Amerikaan Aleksandar Kovacevic. Voor Alcaraz, de Spaanse nummer één van de wereld, wacht eerst een qualifier.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2023-05-25T18:55:58Z dg43tfdfdgfd