KANS OP VERTREK VAN BOMMEL BIJ ANTWERP: 'WIJ ZIJN UITERAARD NIET DOM'

Er is een kans dat Mark van Bommel na dit seizoen vertrekt bij Royal Antwerp FC. De Nederlandse oefenmeester pakte vorig seizoen de dubbel en speelt nog steeds voor de prijzen. 

Sven Jaecques, CEO van de Belgische club, geeft in een interview met Het Nieuwsblad meer informatie over de toekomst van Van Bommel. "We hebben vorig jaar lang onderhandeld om het contract van de coach open te breken. Hij ligt hier nog tot 2025 onder contract. Maar wij zijn uiteraard niet dom. Vorig jaar hebben we de dubbel gewonnen."

Jaecques beseft dat de kans erin zit dat hij zal vertrekken. "Ook dit jaar doen we nog mee voor de prijzen. Als er straks grotere clubs komen aankloppen, dan bestaat de kans dat hij vertrekt. Wij gaan spelers of coaches niet tegenhouden als ze een stap hogerop kunnen zetten."

Royal Antwerp staat momenteel vijfde in de kampioenschapspoule van België. Zaterdag verloor de ploeg van Van Bommel met 1-0 van RSC Anderlecht. Op 9 mei neemt The Great Old het in de bekerfinale op tegen Royale Union Saint-Gilloise.

2024-04-02T06:42:09Z dg43tfdfdgfd