OPHEF OM TATOEAGE OP RARE PLEK VAN BERGWIJN: 'ALS AANVOERDER KAN DAT ECHT NIET'

Het leek er in de wedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle afgelopen weekend op dat de aanvoerder van de Amsterdammers, Steven Bergwijn, een nieuwe tattoo had op een opvallende plaats. De tattoo bevindt zich op het gezicht van de 26-jarige buitenspeler. In Kick-off van De Telegraaf werpt presentator Pim Sedee de kwestie op.

In de speciale editie van de podcast, in de ochtend van 2 april, is er voornamelijk aandacht voor de beslissing van de Raad van Commissarissen van Ajax om Alex Kroes te schorsen voor het kopen van 17.500 aandelen van de club. Even tussendoor werpt Sedee op dat Bergwijn een nieuwe tattoo heeft, in het gezicht, en vraagt wat Valentijn Driessen en Mike Verweij daarvan vinden.

Het is niet wat je wil uitstralen 

Driessen is stellig. 'Als dat zo zou zijn, dat kan natuurlijk niet. Als aanvoerder van Ajax met een tattoo in het gezicht. Dat heeft ook alles te maken met wat je wilt uitstralen.' Verweij haakt er lachend op in. 'Valentijn is geboren in 1947.' Driessen houdt het graag serieus. 'Ja prima 1947, maar je hebt ook al dat gezeur met Quincy Promes en die hele handel gehad.'

Begin maart kwamen er sterke geruchten naar buiten dat Bergwijn hoogstwaarschijnlijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. Zo schreef Voetbal International destijds het volgend over de vleugelspeler. 'Het ligt in de lijn der verwachting dat Steven Bergwijn zijn gewenste transfer naar het buitenland gaat maken.' In de winter meldde er ook al diverse clubs zich, maar Bergwijn zag een vertrek naar onder andere Al-Ettifaq en West Ham United niet zitten. Welke clubs zich van de zomer gaan melden is nog niet bekend.

2024-04-02T14:26:46Z dg43tfdfdgfd