ZIGGO SPORT LICHT VERNEDEREND MOMENT VOOR DALEY BLIND UIT: 900.000 VIEWS BINNEN ééN DAG

Daley Blind won afgelopen weekend met Girona van Real Betis (3-2). De Oranje-international kon zo tevreden van het veld stappen, maar één actie waarbij Blind in negatief opzicht betrokken was gaat een dag later viraal.

Blind werd in de eerste helft van de wedstrijd namelijk het slachtoffer van een geniale actie van Isco. De middenvelder van Real Betis speelde Blind aan de zijlijn slinks door de benen en liet de verdediger van Girona daarmee zijn hielen zien. Een video van het moment werd door Real Betis gedeeld op X en is na 29 uur al liefst 990.000 keer bekeken op het sociale platform.

Ook in het televisieprogramma Rondo van Ziggo Sport wordt het moment maandagavond uitgelicht. “Daley Blind ontsnapte met Girona aan puntverlies tegen Betis. De verdediger speelde een goede wedstrijd, al liet hij zich één keer te kijken zetten door Isco”, klinkt het commentaar van de betaalzender bij de beelden.

De kans bestaat dat Blind aankomende zomer op het EK basisspeler zal zijn bij Oranje. Concurrent Quilindschy Hartman van Feyenoord raakte afgelopen weekend namelijk zwaar geblesseerd aan zijn knie, waardoor Blind op de linsbackpositie een concurrent minder heeft.

2024-04-01T20:41:23Z dg43tfdfdgfd